Specialisaties

Home/ Specialisaties

VERDER LEZEN

Specialisaties

Norak is haar concurrentie ver vooruit: waar anderen nog niet gespecialiseerd zijn, zijn wij dat al wel. Ook echt lastige klussen zijn bij Norak in goede handen. Onze vertalers beschikken over technische expertise en uitgebreide kennis van hun vakgebied, om zo een precieze en kwalitatief hoogwaardige vertaling te kunnen garanderen.

RECHT EN AUTEURSRECHTEN

In de loop der jaren zijn wij dankzij onze solide vakkennis en ervaring uitgegroeid tot toonaangevend bedrijf op het gebied van recht in het algemeen en patent- en merkrecht in het bijzonder.

BANKEN- EN FINANCIELE SECTOR

Communicatie is van doorslaggevend belang om op een wereldmarkt concurrerend te kunnen zijn en te kunnen voldoen aan de specifieke eisen van centrale banken en internationale financiële instellingen.

INGENIEURSWEZEN

Precisie en grondigheid zijn de belangrijkste kenmerken van het ingenieurswezen. Daarom moeten ook vertalingen voor deze branche voldoen aan deze eisen.

GEZONDHEIDSWETENSCHAPPEN

Op het gebied van bijvoorbeeld biologie of wanneer de gezondheid van een patiënt centraal staat, is de zekerheid die een team van vakmensen te bieden heeft van essentieel belang – niet in de laatste plaats ook bij vertalingen.

ENERGIE EN MILIEU

In een sector die wordt gekenmerkt door een voortdurende zoektocht naar nieuwe bronnen en oplossingen, waarmee we ons sterk verbonden voelen, zorgen wij voor betrouwbaarheid en efficiëntie.

translation pharmaceutical industrie

FARMACIE

Inhoud die uiterst precies moet zijn om te voldoen aan de voorschriften van de industrie en informatie van levensbelang biedt aan patiënten en vakspecialisten.

translation marketing communication

MARKETING EN COMMUNICATIE

Talenkennis en kennis over marketing, zodat uw boodschap het gewenste effect bij het publiek heeft.

translation telecommunication

TELECOMMUNICATIE

Vertalingen en lokalisatie voor een branche die almaar groeit, om steeds meer klanten nog beter met elkaar te kunnen verbinden.

TRANSPORTSECTOR

Met de uitdagingen die veranderingsprocessen en beperkt beschikbare tijd met zich meebrengen in het achterhoofd, staan onze experts in de sector transport en logistiek voor u klaar.

GEESTESWETENSCHAPPEN EN CULTUUR

Vakgebieden als geschiedenis of filosofie maken de overdracht van een essentie in elke willekeurige taal noodzakelijk – net als kunstwerken en de waarneming van een kunstenaar. Hierbij moet rekening worden gehouden met de bijzonderheden van het desbetreffende publiek.

Vraag een offerte aan, snel,

eenvoudig en vrijblijvend.

OFFERTE AANVRAGEN