Diensten

Home/ Diensten

VERDER LEZEN

Specifieke taaldiensten en -oplossingen

Het uitgebreide servicespectrum van Norak bestaat uit een reeks taaldiensten om u precies dié specifieke en efficiënte oplossing aan te kunnen reiken die voor uw project nodig is. Wij werken in meer dan 160 taalcombinaties en met deskundige, hooggekwalificeerde native speakers, die zich in een groot aantal gebieden als recht, financiën, geneeskunde of beëdigde vertalingen hebben gespecialiseerd.

norak translation

Ons serviceaanbod

U kunt ons uw vertaalproject toevertrouwen. Ons team van vakmensen zorgt samen met zorgvuldig geselecteerde partners uit ons netwerk dat uw project efficiënt wordt uitgevoerd. Wij staan altijd garant voor de best mogelijke kwaliteit, onafhankelijk van de omvang, het thema of het karakter van uw project.

De norm ISO 9001:2015 verplicht NORAKTRAD ertoe om elk project grondig te controleren, om de meest geschikte medewerker voor de uitvoering ervan te selecteren en om het project te onderwerpen aan een strenge kwaliteitscontrole. Het uiteindelijke doel: een klant die tevreden is over elk aspect van het proces. NORAKTRAD heeft een reeks interne processen geïmplementeerd die conform de voorschriften van deze norm zijn uitgewerkt en die gericht zijn op het bereiken van dit doel.

Met de norm ISO 17100:2015 gaat dit proces nog een stapje verder. De vertaling wordt niet alleen door deskundige vertalers gemaakt en onderworpen aan een strenge kwaliteitscontrole voordat deze naar de klant wordt gestuurd, maar er wordt bovendien door een andere gekwalificeerde persoon (niet de vertaler zelf) een onafhankelijke correctieronde uitgevoerd. De vertaling doorloopt in totaal dus drie fases: de vertaling en de controle door de vertaler, de onafhankelijke correctieronde en de kwaliteitscontrole die NORAKTRAD bij al zijn vertalingen uitvoert.

Ons serviceaanbod

Of u nu een enkele vertaling nodig hebt of op zoek bent naar een dienstverlener op het gebied van vertaling en lokalisatie voor een groot project: wij helpen u, met meer dan 25 jaar ervaring op zak, graag verder. Ook wanneer het gaat om zeldzame taalcombinaties of zeer omvangrijke projecten.

VAK- EN BEEDIGDE VERTALINGEN

Vertalingen met kwaliteitsgarantie van Norak – beëdigde vertalingen van hiervoor bevoegde en beëdigde vertalers.

VERDER LEZEN

EXPRESS SERVICES

Ook bij spoedklussen blijft de kwaliteit gewaarborgd. Zelfs in situaties waarin direct moet worden gehandeld, zijn we snel en efficiënt.

VERDER LEZEN

TRANSCREATIE EN LOKALISATIE

Soms is alleen het vertalen van een tekst niet voldoende – en is ook begrip van het concept en de context belangrijk, om zeker te zijn dat de boodschap op de juiste manier overkomt.

VERDER LEZEN

TOLKEN

Wij bieden gespecialiseerde tolken die niet alleen de desbetreffende talen beheersen, maar ook vertrouwd zijn met de culturele achtergronden van deze talen.

VERDER LEZEN

COPYWRITING EN LAYOUT

Ook experts op het gebied van grafisch design maken deel uit van ons team. Met behulp van desktop publishing tools (DTP) kunnen zij uw documenten op een aansprekende manier vormgeven.

VERDER LEZEN

REDACTIE EN REDIGEREN, ADVIES OVER CULTURELE EN TAALKUNDIGE VRAAGSTUKKEN

Door een analyse van de taalkundige en stilistische aspecten van uw teksten kunnen wij gegarandeerd foutloze teksten in de door u gewenste taal leveren.

VERDER LEZEN

TAALTECHNOLOGIE

Bij Norak benutten we de voordelen van de modernste taaltechnologieën. Met behulp van computer based vertaaltools (CAT) en onze efficiënte procesoptimalisatie kunnen we onze klanten de hoogst mogelijke kwaliteit bieden.

VERDER LEZEN

Vraag een offerte aan, snel,

eenvoudig en vrijblijvend.

OFFERTE AANVRAGEN