Over NORAK

Home/Over NORAK

VERDER LEZEN

Quality Is Our Language

Wij zorgen dat mensen zich overal ter wereld verstaanbaar kunnen maken en met elkaar kunnen communiceren, zodat zij hun werkzaamheden zo goed mogelijk kunnen uitvoeren. Dat is onze grootste drijfveer. Met jarenlange expertise op zak streven wij als bedrijf een toekomstvisie na. Met onze uitgebreide ervaring en het gebruik van de nieuwste technologieën gaan wij de uitdagingen van de toekomst aan om eersteklas kwaliteit te kunnen waarborgen.

Norak is al meer dan 30 jaar actief als internationale dienstverlener voor taaloplossingen – en is daarmee de ideale partner om de boodschap van uw bedrijf op alle niveaus te communiceren. Wij bieden hoogwaardige oplossingen op een wereldmarkt die continu in beweging is.

We zijn geen allrounder, maar een uiterst gespecialiseerde dienstverlener

Norak gaat uitdagende klussen niet uit de weg. Wij hechten veel waarde aan kwaliteit en passen ons aan uw zakelijke processen aan. Onze klanten zijn grote bedrijven en multinationals uit de meest uiteenlopende branches, die we bij hun projecten helpen met vertalingen, lokalisatie, transcreatie, tolkdiensten en advies over taalkundige kwesties. Een betere communicatie tussen bedrijven en daarmee tussen mensen onderling komt tenslotte ook ten goede aan de samenleving als geheel. Bij al onze werkzaamheden staan de kernwaarden van Norak centraal: kwaliteit, ervaring, specialisatie en taaltechnologie. Wij staan u persoonlijk met raad en daad terzijde! Uiteraard in uw eigen taal.

KWALITEIT, ERVARING, SPECALISATIE EN TAALTECHNOLOGIE

De ideale combinatie om van uw bedrijfscommunicatie een succes te maken. Neem gewoon eens contact met ons op. Wij vertellen u graag wat wij als toonaangevende dienstverlener op het gebied van (ver)taalservices voor u kunnen betekenen.

ONZE GESCHIEDENIS

Het bijzondere aan ons is dat we een van de oudste en meest ervaren aanbieders van vertaalservices met Europese roots zijn. Onze huidige solide en professionele bedrijfsstructuur is het resultaat van duurzame groei.

Meer informatie

ONZE VISIE

Sinds de dag van de oprichting van Norak is het onze roeping en ons belangrijkste doel om u als klant hoogwaardige dienstverlening te bieden, gecombineerd met maatwerk.

Meer informatie

ONZE MERKEN

Wij beschikken over vestigingen over de hele wereld, zodat we u een zo goed mogelijke service kunnen bieden.

Meer informatie

ONZE KLANTEN

Onze diverse klantenkring is de beste referentie voor onze kennis en kunde. Een aantal klanten mogen we al sinds de oprichting van Norak tot onze klantenkring rekenen.

Meer informatie

ONZE PARTNERS

Norak werkt samen met talrijke partners uit verschillende sectoren om maatwerkoplossingen te kunnen bieden.

Meer informatie

ONDERSCHEIDINGEN, KEURMERKEN EN CERTIFICATEN

Voor de kwaliteit van onze diensten hebben we al diverse onderscheidingen en keurmerken mogen ontvangen.

Meer informatie

Vraag een offerte aan, snel,

eenvoudig en vrijblijvend.

OFFERTE AANVRAGEN