Copywriting en layout

VERDER LEZEN

Copywriting en opmaak

Het komt vaak voor dat er in een vertaal- of lokalisatieproject te weinig aandacht wordt besteed aan de lay-out en desktop publishing (dtp). Klanten hebben vaak maar weinig oog voor een dienst die in feite cruciaal is voor het behalen van een kwalitatief goed resultaat.

Norak heeft een team van dtp-specialisten die zich bezighouden met dtp, lay-out en grafische vormgeving.

Onze professionals werken met de nieuwste technologieën en tools op de markt (Adobe FrameMaker, Adobe PageMaker, Adobe InDesign, QuarkXPress, Corel Draw, Adobe Illustrator en Adobe Photoshop…) en kunnen werken met alle bestandsformaten. Zo kunnen we garanderen dat uw documenten efficiënt en professioneel worden verwerkt. Dat bespaart u tijd en geld en zorgt ervoor dat het design van het afgeronde document hetzelfde is als het origineel.

Waarom is het belangrijk om gebruik te maken van lay-out- en dtp-diensten voor uw vertaal- of lokalisatieproject? Hieronder een aantal redenen:

Er moet rekening worden gehouden met belangrijke aspecten zoals interpunctie en woordafbreking, en het gebruik van verschillende alfabetten en schriftvormen zoals Cyrillisch, Chinees, Japans, Koreaans, Hebreeuws enz. Op deze manier wordt ervoor gezorgd dat de boodschap correct wordt gecommuniceerd.

Sommige bedrijven beschikken zelf over teams met goede grafische vormgevers. Maar een meertalige grafische ontwerper weet als geen ander hoe hij uw inhoud voor elk publiek moet vormgeven en presenteren.

U kunt veel geld steken in het laten maken van de beste vertaling, maar een kleine typefout of fout in de opmaak kan verwarring en misverstanden veroorzaken, of het publiek een negatief beeld geven van uw product of merk.

Een effectieve analyse en editing van het document vooraf zorgt ervoor dat u uw geld op de juiste manier investeert, uw project sneller zal zijn afgerond en de kosten zo laag mogelijk blijven. Dit geldt met name voor grote projecten.

Het is dus van groot belang om het belang van opmaak- en dtp-diensten niet te onderschatten. Uit ervaring weten we dat een gestroomlijnd en efficiënt projectmanagement kwalitatief hoogwaardige, meertalige documenten oplevert en zo zorgt voor het beste rendement op uw investering.

Vraag een offerte aan, snel,

eenvoudig en vrijblijvend.

OFFERTE AANVRAGEN