Onderscheidingen & certificaten

Home/Over NORAK/Prijzen, onderscheidingen en certificeringen

VERDER LEZEN

Prijzen, onderscheidingen en certificeringen

Als gerenommeerd aanbieder van vertaaloplossingen wordt Norak regelmatig onderscheiden met prijzen en certificaten. Elke onderscheiding is een bevestiging van de kwaliteitsstandaard waartoe Norak zichzelf jaar in, jaar uit verplicht om in te kunnen spelen op de marktontwikkelingen.

Onderscheiding

British Chamber of Commerce In Spain Award

Norak wist de openbare aanbestedingen:

  • Framework Contract no. FIN13-041 (specialisatie financiën) 02-09-2014
  • Framework Contract no. SCIENT15-038 (specialisatie wetenschap) 12-10-2015
    twee keer te winnen.

ISO Standaard

De norm ISO 9001:2015 verplicht NORAKTRAD ertoe om elk project grondig te controleren, om de meest geschikte medewerker voor de uitvoering ervan te selecteren en om het project te onderwerpen aan een strenge kwaliteitscontrole. Het uiteindelijke doel: een klant die tevreden is over elk aspect van het proces. NORAKTRAD heeft een reeks interne processen geïmplementeerd die conform de voorschriften van deze norm zijn uitgewerkt en die gericht zijn op het bereiken van dit doel.

Met de norm ISO 17100:2015 gaat dit proces nog een stapje verder. De vertaling wordt niet alleen door deskundige vertalers gemaakt en onderworpen aan een strenge kwaliteitscontrole voordat deze naar de klant wordt gestuurd, maar er wordt bovendien door een andere gekwalificeerde persoon (niet de vertaler zelf) een onafhankelijke correctieronde uitgevoerd. De vertaling doorloopt in totaal dus drie fases: de vertaling en de controle door de vertaler, de onafhankelijke correctieronde en de kwaliteitscontrole die NORAKTRAD bij al zijn vertalingen uitvoert.

Lidmaatschappen

Globalization & Localization Association

Norak Group is aangesloten bij de branchevereniging GALA (Globalization and Localization Association). De vereniging ontwikkelt taalgerelateerde hulpmiddelen, opleidingsmogelijkheden en mogelijkheden tot groei en samenwerking. Dit lidmaatschap is voor ons van grote waarde, omdat het een platform is voor de uitwisseling van informatie, de vergelijking van beoordelingen, beroepsmatige ontwikkeling en de uitbreiding van ons netwerk. Ook worden we hiermee op de hoogte gehouden van alle trends en taaltechnologieën om zo samen te werken aan oplossingen, kwalificaties en verbeteringen.

Lidmaatschap van handelskamers

Een bijzonder kenmerk van Norak Group zijn de activiteiten op internationaal niveau, die zich weerspiegelen in de deelname aan diverse evenementen en betrokkenheid bij verschillende organisaties als actief lid. Daardoor levert Norak een bijdrage aan de uitwisseling van ervaringen en wordt de samenwerking tussen bedrijven en sectoren versterkt. Daarom is het bedrijf aangesloten bij diverse fora, zoals:

Vraag een offerte aan, snel,

eenvoudig en vrijblijvend.

OFFERTE AANVRAGEN