Wij willen hierbij van de gelegenheid gebruik maken u te informeren over de ontwikkelingen binnen Norak.

In 2020 heeft Gavin Stuart Bryson, directeur van Norak-partner GB-School (Language Conssulting), de positie van “Director International Sales & Business Development” op zich genomen bij Noraktrad.

In hetzelfde jaar werd tevens "NorakPharma" opgericht, teneinde de diverse klanten in het segment "Farmacie en Gezondheidszorg" nog beter te kunnen bedienen. Edward Davies, met meer dan 13 jaar ervaring op dit gebied, is hiervoor in de rol van “Chief Operating Officer” verantwoordelijk.

In juli 2022 zette de Norak Group zijn expansie voort met de opening van onze dochteronderneming in Italië, Norak Italia srl. De oprichting van Norak Italia, onder leiding van taalexperts Thomas Doering als Country Managing Director en Andrea Gavriel als Hoofd Administratie, is het resultaat van een groeiende vraag naar vertaal- en taaldiensten die Norak ook in Italië aanbiedt. Hierdoor kan de Norak Group zijn Italiaanse klanten een nog betere en zeer persoonlijke service bieden.

Wat staat er in de komende periode nog meer te gebeuren?

In oktober van dit jaar wordt het nieuwe kantoor in Bremen geopend. Norak Deutschland GmbH zal verantwoordelijk zijn voor de regio D/A/CH en zal ook de ontwikkeling en uitbreiding van de internationale activiteiten aansturen. Wij zullen u hier natuurlijk op de hoogte blijven houden.

Wij van Norak zijn erg blij dat wij onze relaties een steeds betere dienstverlening kunnen bieden!

Norak, want kwaliteit is onze taal!